Staat uw woning te koop en wilt u meer bezichtigingen hebben dan alle andere woningen?

DVS360 biedt vastgoed virtuele tours aan voor een betaalbare prijs. Wij leveren virtuele tours in hoge kwaliteit, meer bepaald in HDR gecombineerd met dronebeelden (indien gewenst). Bovendien hebben wij een portfolio om te bewijzen dat wij één van de grootste virtuele tours bedrijven zijn in Deinze en omstreken.

Een virtuele tour geeft een toekomstige koper de mogelijkheid uw woning te bezichtigen vanuit zijn luie stoel! Bovendien heeft u als verkoper een groter bereik en zal u minder “tijdrovende” bezoeken hebben. Als uw kandidaat-koper beslist om te komen kijken, zijn ze al sterk geïnteresseerd! Tenslotte hebben ze de virtuele tour al meerdere keren bekeken!

Alsook zijn onze virtuele tours volledig compatibel met VR technologie en kunnen ze onder meer op uw website, emails, portals (Immoweb, Zimmo,..) en sociale media gebruikt worden.

Nog nooit was het verkopen van een woning zo simpel! Tot slot hanteren wij lage tarieven. U moet zich niet afvragen of u zich een virtuele tour kunt veroorloven, maar of u het kunt veroorloven GEEN virtuele tour te laten maken? 

Ik heb interesse in...

Heeft u een vraag of opmerking over onze site? Wilt u meer informatie ontvangen over de services die wij aanbieden? Wilt u graag in contact komen met één van onze medewerkers? Neem dan gerust contact op met ons, door het onderstaand formulier in te vullen. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.