over dvs360

Drones Virtualization Solutions

Mijn naam is Glenn De Cuyper en als zaakvoerder van DVS360 heb ik heel wat duurzame projecten uitgevoerd met verschillende grote bedrijven, (QinetiQ Space, Jan De Nul, Brustor,..), zelfstandigen, immo, magazines, steden,…

Als gelicentieerde dronepiloot en Google Trusted virtual tour fotograaf ga ik geen enkele uitdaging uit de weg.

toewijding, expertise & passie

"Iedere dag ben ik 100% toegewijd om mijn klanten de beste drone-expertise en services te bieden. Of het nu gaat om luchtfotografie, virtual tours, videoproductie, inspecties of mapping, ik sta steeds klaar voor de volgende opdracht."

Bij DVS360 ligt onze toewijding elke dag op het hoogste niveau, met een passie om onze klanten een ongeëvenaarde drone-expertise en diensten te bieden.

Of het nu gaat om het vastleggen van luchtfoto’s die verhalen vertellen vanuit de hoogte, het creëren van meeslepende virtuele rondleidingen, het produceren van opmerkelijke video’s, het uitvoeren van grondige inspecties of het onthullen van verborgen inzichten via mapping, we staan altijd klaar om de volgende uitdaging met enthousiasme en professionaliteit aan te gaan.

Onze visie reikt verder dan de horizon, en we zijn vastbesloten om voortdurend de grenzen van technologische innovatie en klanttevredenheid te verleggen. Met een diepgaand begrip van onze klanten en hun unieke behoeften, blijven we een betrouwbare partner die met passie en inzet streeft naar excellente resultaten.

over dvs360

DVS360 zoekt freelancers!

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste drone professionals die veiligheid voorop zetten. Hoewel onze drones razendsnel het luchtruim kunnen verkennen kunnen we zelf jammer genoeg niet overal tegelijk zijn!

Daarom zijn we steeds op zoek naar freelance professionals met een passie voor dronevliegen. Genoot je van een opleiding dronepiloot en ben je bereid om de eerste professionele stappen te zetten? Wacht dan niet langer en laat van je horen. 

Goesting om samen te werken aan boeiende projecten die letterlijk je horizon zullen verruimen? Stuur een mail naar glenn@dvs360.be met een voorstelling van jezelf en wie weet stijgen we binnenkort samen op! Ready for take-off?

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.